Informatie en bereikbaarheid

18-holes wedstrijd
Vanaf baanpermissie kun je meedoen aan de 18-holes wedstrijd. Tijdens de Open is de baan exclusief voor ons afgehuurd, dus het belooft een gezellige wedstrijd te worden. De wedstrijd is verdeeld in 3 groepen: handicap 54 – 36, 36 – 18 en lager dan 18.

De deelnemers met een handicap  hoger dan 18 (en baanpermissie) zullen een two-person Texas Scramble Stableford wedstrijd spelen. De spelers worden verdeeld in teams van twee (eventueel drie). Het is mogelijk om een voorkeur op te geven wat betreft de flightpartner. Beide spelers slaan af op elke hole en kiezen de beste bal, hiermee speel je dan verder.

Spelers met een handicap van 18 of lager zullen een standaard individuele stroke play wedstrijd spelen. Je zit hierbij dus niet in een team, wel zal het mogelijk zijn om aan te geven met wie je in een flight wilt.

Inschrijfgeld voor de wedstrijd bedraagt €35,- voor Pitch leden en €40,- voor gasten. Hierbij zitten clubs, ballen, greenfee, lunch, drankjes en een diner inbegrepen. Ook zal na afloop een borrel plaatsvinden in de stad. Mocht je clubs willen gebruiken van Pitch, kun je het aangeven in het inschrijfformulier.

Golfclinic
Voor deelnemers zonder golfervaring wordt een golfclinic onder leiding van onze golfpro Isi georganiseerd. Tijdens de clinic zullen de basisbeginselen van golf aan bod komen en bestaat uit:
10 minuten demonstratie en uitleg
50 minuten swing en wedstrijdje
30 minuten chippen en wedstrijdje
30 minuten putten en wedstrijdje
Totaal duurt het 2 uur. De kosten voor de clinic bedragen €30,- en hierbij zitten clubs, ballen, greenfee, drankjes en een diner inbegrepen. Ook zal na afloop een borrel plaatsvinden in de stad.

Bereikbaarheid
De golfbaan is goed bereikbaar met het OV. Bus 4 stopt onder andere bij de Grote Markt en het centraal station. De bus stopt voor de golfbaan (halte Handelsweg). Voor degene die op eigen vervoer komt is Golfclub Holthuizen te vinden op het volgende adres:

Oosteinde 7a, Roden