Mentorrondes

Mentorrondes
Als je baanpermissie van de golfpro hebt gekregen en je golfregelexamen hebt gehaald, krijg je via G.A.G.V. Pitch een mentor toegewezen. Neem hiervoor contact op met de secretaris via secretaris@gagv-pitch.nl. Vervolgens kan je zelf met je toegewezen mentor een afspraak maken om een mentorronde te lopen. Je zal onder begeleiding van een persoonlijke mentor 9 holes lopen.

Je loopt met je mentor één ronde op de grote baan en één ronde op de par-3 baan. Na een aantal keer zelfstandig de baan gelopen te hebben, kan je inschatten of je vaardigheden voldoende zijn om op te gaan voor je handicap 54. Je maakt hiervoor opnieuw een afspraak met je persoonlijke mentor en je zal samen nogmaals 9 holes lopen.

Als je golfspel goed genoeg is kun je natuurlijk ook direct tijdens één van de twee mentorrondes een q-kaart lopen met meer dan 18 punten.

Als je nu voldoende Stableford punten behaald hebt, ben je in het bezit van handicap 54! Nu hoef je alleen nog maar je qualifying kaart en je bewijs van behalen van theorie in te voeren op proware. Je kunt hiermee inloggen met je email adres. Zorg verder even dat je kaart ook wordt opgestuurd naar secretaris@gagv-pitch. De NSGV zal je kaart checken en je een handicap toewijzen. Mocht je problemen ondervinden, neem dan contact op met de secretaris via secretaris@gagv-pitch.nl.