Uitschrijven en Alumni-lidmaatschap

Uitschrijven
Wil je je lidmaatschap bij de GAGV Pitch opzeggen? Doe dit dan uiterlijk vóór 1 juli 2020 om boetes te voorkomen. Schrijf je uit door een mail te sturen naar secretaris@gagv-pitch.nl.

Let op!
De beëindiging van je lidmaatschap is pas definitief als de secretaris per e-mail je uitschrijving heeft bevestigd.

N.B. Download voordat je je uitschrijft je stamkaart via de website van de Nederlandse Studenten Golf Vereniging (N.S.G.V.). Je hebt hier login gegevens voor ontvangen. Als je deze bent vergeten of niet hebt ontvangen, mail dan naar secretaris@gagv-pitch.nl.

Alumni-lidmaatschap
Zoals je waarschijnlijk weet moet je ingeschreven staan bij een golfclub om je handicap geregistreerd te houden. Indien je het lidmaatschap bij Pitch opzegt zal ook de handicapregistratie vervallen en zal je handicap inactief worden. Zonder actieve handicap kun je niet golfen en bij een inactieve handicap van vijf jaar zal hij zelfs komen te vervallen. G.A.G.V. Pitch biedt een uitkomst voor oud-leden, het alumni-lidmaatschap. Voor het bedrag van 40 euro per jaar blijft je handicap geregistreerd staan via Pitch, hier is ook geen aclo-kaart voor nodig. 

N.B: het alumni-lidmaatschap is bedoeld voor oud-leden die niet meer golfen bij Holthuizen. Indien je alumni-lid bent krijg je geen greenfee kortingen en kun je ook geen gebruik maken van de clubs van Pitch.