Over Pitch

Dit jaar is de Groninger Studenten Golf Vereniging (G.S.G.V.) een samenwerking aangegaan met de R.K.S.V. Albertus Magnus om Albertianen en Albertianessen tegen een scherp tarief te kunnen laten golfen. Speciaal voor deze samenwerking is de groep Pitch opgezet. Binnen deze groep worden onder andere activiteiten en toernooien exclusief voor leden van Albertus Magnus georganiseerd. Pitch is voor zowel de ervaren golfer als de beginner!

Voor beginners biedt Pitch een Clubhandicap 54 (GVB) cursus aan waarbij een lid na 10 lessen voor zijn of haar Clubhandicap 54 kan gaan. Daarnaast kunnen gevorderden, ofwel mensen die al in het bezit van Clubhandicap 54, bij Pitch een opfriscursus volgen waarbij 5 lessen worden gevolgd. Dit is een fantastische kans om je golfspel een boost te geven!

Om kennis te maken met Pitch en Golfclub Holthuizen zijn er twéé leden van Albertus Magnus die je graag een keertje meenemen naar de Golfclub. Zij kunnen dan samen met jou een keertje een balletje slaan en jou kennis laten maken met de golfsport en de leukste en gezelligste golfvereniging in Groningen! Het enige wat je hoeft te doen is even contact opnemen met een van de volgende personen:

Teddy Smith
06 – 10 54 71 25

Britt Keuning
06 – 46 67 56 66

Kortom, heb jij altijd al je handicap willen behalen met club-, commissie- of dispuutsgenoten? Schrijf je dan hier in voor het aankomend lesblok!